Creatieve workshops

DE PRAKTIJK IS VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN IVM EEN WERELDREIS!

Regelmatig organiseer ik creatieve workshops (data hieronder).
Iedere workshop zet ik op rond een eigen thema en verschillende materialen. De workshops kunnen een stimulans voor je zijn om thuis je meer creatief te uiten of een uitnodiging zijn voor persoonlijke groei.
 
Door te spelen met het aangeboden materiaal kun je ervaren of het bij je past. Zo kun je voor je toekomstige creatieve uitingen (thuis) direct het juiste materiaal aanschaffen.
 
Vertrouw op je eigen wijsheid. Veel volwassenen zijn het creatieve knutselen verleerd, waardoor ze op andere vlakken ook niet meer creatief kunnen zijn. Als je weer in aanraking komt met je eigen oneindige creatieve energie kun je weer flexibel meebewegen met het leven. En maak je levenskunst!

Data;
Nog niet ingepland

De workshop

Tijdens de workshop kunnen er inzichten ontstaan die uitnodigen tot het doorbreken van blokkades, oude overtuigingen of je meer in contact brengen met je hart. Mocht er een proces aangeraakt worden waar je dieper op in wilt gaan kan ik je begeleiden met individuele coaching.
 
Tijdens de workshops werk ik met meditaties, visualisaties, dans, klank en stem. Ervaring met het materiaal is niet noodzakelijk. Om zichtbaar te maken wat er binnen in je leeft gaat het er niet om een mooi kunstwerk te maken. Het gaat om het plezier van het laten stromen en spelen. Ervaren hoe de tijd kan vliegen als je iets creëert vanuit je hart.
Het gaat om het observeren wat er binnen het proces van creëren met jou gebeurt en het zichtbaar maken van wat er authentiek binnen in je leeft.
  
Intuïtief schilderen
Boetseren
Collage
Speksteen
Olieverf
Pen/potloden
Houtskool/pastelkrijt
Sieraden maken
 

Data;
Per seizoen zijn er verschillende workshops.
In mijn nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de data. Als je je inschrijft ontvang je bovendien de 5 stappen om jouw droomleven te creëren!

 

Nieuwsbrief Creatief Droomleven

* indicates required

Maatwerk

Ik organiseer graag voor jou een creatieve workshop op een datum welke u past. Je kunt aangeven met welk materiaal je kennis wilt maken en welk thema je terug zou willen zien. Je dient hiervoor een groep van minimaal 5 personen samen te stellen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Reacties

Als nuchtere Hollandse, zonder 'creatieve' ervaring, was ik erg benieuwd naar Leonie's workshops. In een relaxte sfeer weet zij, met meditaties, muziek en zachte geleiding,  je creatieve kant naar boven te brengen, met verassende resultaten; een bijzondere ervaring! Dank je wel Leonie, voor deze verdiepende ervaringen.
Wendy
 
Je zet een open liefdevolle ruimte neer, waarin ik het gevoel krijg dat alles er mag zijn.
Ernst

Wat een leuke workshop heb ik bij jou gevolgd. Je creëert een open en ontspannen sfeer waardoor mijn creativiteit naar boven en naar buiten kwam.
Ik was tijdens de workshop helemaal in mijn element en dat kunnen maar weinig mensen voor elkaar krijgen! Bedankt voor deze mooie ervaring.
Leontien

Dans

Al zo lang ik mij kan herinneren dans ik. In de loop der jaren heb ik heel wat stijlen uitgeprobeerd; klassiek ballet, stijldansen, moderne dans, improvisatie, buikdans, de 5 ritmes van Gabriëlla Roth,  Keltischwiel dans, trancedans, Tantric dance.
 
De vorm die mij het meeste aanspreekt is de vrije dans/trancedans/Ecstatic Dance. De dans waarbij niet wordt gesproken en ik diep kan afdalen in mijn lichaam. Dit is ook de vorm van de dansworkshops die ik aanbiedt. De combinatie van muziek en dans is zo krachtig. Het kan je in een meditatieve staat brengen, je gelukkig maken, je diep raken, je een gevoel van euforie geven en soms allemaal tegelijk. Tijdens het dansen kun je ervaren dat je één wordt met tijd en ruimte, de manifestatie van onze ziel.
 
Voor de workshops is danservaring niet nodig, wel een nieuwsgierigheid naar wat er in je leeft en wat er bewogen wil worden. Na een korte introductie met gerichte oefeningen en opwarming, gaan we de vrije (trance)dans in. In deze dans breng je jezelf volledig tot expressie. Je wordt uitgenodigd authentieke bewegingen te maken die bij jouw fysieke mogelijkheden horen.
Om de energie goed door te laten stromen is het fijn om op blote voeten te dansen. Draag kleding in laagjes en neem een flesje water mee.
  

Mijn Dans

mijn dans is 
soms mooi en in de maat
soms chaotisch en ritmeloos
soms verstild en zacht
of stampende aardekracht
 
maar altijd is mijn dans
een weerspiegeling van mij
wat er in mij leeft en beweegt
het borrelt naar boven door de bewegingen
ik geef geluid aan mijn
boosheid, plezier en verdriet
 
ik volg de beweging 
die mijn lichaam wil maken
nodig heeft
heling en bevrijding
 
beperkende gedachten
zet ik liefdevol op stil
want dit is wat mijn
lichaam wil
 
dansen, dansen
totdat ik de dans wordt
ik wordt bewogen
de dans is de leider
 
mijn dans, mijn leven
 
©Leonie