Intuïtieve ontspanningsmassage (1,5 uur)

DE PRAKTIJK IS VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN IVM EEN WERELDREIS!

Een plek waar je alleen maar hoeft te Zijn. Ervaren wat liefdevol aanrakende handen voor je kunnen betekenen. Volledig ontspannen en tot rust komen.
Een ontspanningsmassage met geurende kokosolie is echt een moment voor jezelf, waarbij je helemaal op kunt laden. Het is ook een manier om weer helemaal in je lichaam te komen en te ervaren wat daar leeft.  Aanraking is de bevestiging van je identiteit, van jeZelf. Je laat het denken los en je bent in het hier en nu.
 
Deze massage stem ik af op wat er op dat moment voor jou nodig is. Dit kan een stevige of zachte druk zijn, schommelen of trilling. Ik gebruik diverse technieken onder andere: klassieke massage, drukpuntmassage, tantrische vierelementen massage en Lomi Lomi massage. Doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de spieren ontspannen, ontspant ook je geest. Het kan zelfs gebeuren dat je in slaap valt!

Ontspanning wordt in onze maatschappij al snel gezien als overbodige luxe, maar het is essentieel voor het welbevinden van lichaam en geest! Als je ontspant met een massage worden er andere processen in je lichaam geactiveerd, die bij andere ontspanning (zoals tv kijken of lezen) niet worden geactiveerd. 
Je organen bijvoorbeeld, worden gestimuleerd om afvalstoffen te gaan verwerken. In de eerste plaats je huid, wat het grootste orgaan is dat we hebben. Ook worden er verschillende hormonen aangemaakt, zoals oxytocine en endorfine. 
Oxytocine reduceert stress en angsten, maar het zorgt ook voor een gevoel van welbehagen en verbinding. Endorfines hebben een pijnstillende werking. Ook zorgen zij voor ontspanning en een gevoel van gelukkig zijn.
 
Gun jezelf een heerlijke ontspanningsmassage als je een druk leven hebt. Maar ook als je nieuwe energieën die op je af zijn gekomen wilt integreren in je lichaam!  Na intense workshops of ceremonies kan er veel in je energieveld los gemaakt zijn en energie met een hogere trilling zijn toegevoegd. Hierna is het heerlijk om met een massage in je lichaam te kunnen landen.


Tarief

Investering in jezelf € 75,- (incl. btw).
De 1,5 uur bestaat uit entree, intakegesprek, massage 60-70 minuten en afscheid.

Tijdens de massage blijft de onderkleding aan. Ik zie graag schone en frisse mensen op de massagetafel verschijnen. 
Een seksuele massage is niet mogelijk.

Als de sessie binnen 24 uur van de afspraak wordt afzegd, zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

Oorkaarsbehandeling met gezichtsmassage (1 uur)

Verkoudheid, pijn in je oor, doofheid, ontstekingen in het oor of holten zijn te behandelen met oorkaarsen. Het gebruik van oorkaarsen is een eeuwenoude methode van behandelen. De damp van de verbrande bijenwas vermengd met verschillende kruiden trekt door je trommelvlies, middenoor, evenwichtsorgaan, slakkenhuis en buis van Eustachius naar het voorhoofd en de bijholtes van je neus, keel en mond.

Het zachte knisperen van de vlam geeft een diepe ontspanning. Na de behandeling met de oorkaars geef ik je een gezichtsmassage waardoor de werking van de oorkaars dieper door kan dringen.

N.B. bij een geperforeerd trommelvlies, implantaten van de middenoorbeentjes, acute oorontstekingen en huidaandoeningen van oor en gehoorgang is een behandeling met oorkaarsen sterk af te raden!

Tarief

Investering in jezelf € 50,- (incl. btw)
 
De energetische behandelingen, de ontspanningsmassage en de oorkaarsbehandeling zijn geen vervanging voor een bezoek aan huisarts of specialist. Bij specifieke pijnklachten verwijs ik je door. 

Reacties

Ik heb al heel wat massages gehad, maar zoals jij kan masseren.....ongekend! Ik voel me werkelijk waar een ander mens.. dankjewel lieve Leonie. Er zit zoveel in jouw manier van masseren en er komt ook zoveel uit. Ik voel me weer geaard en kan heel de wereld aan en dat was precies wat ik nodig had ❤️ nogmaals super bedankt!
Nelly

Jouw positieve, lieve aandacht en begeleiding voor ons was heel bijzonder. Je hebt feeling voor het beleven van sensaties en gevoelens. We komen graag snel bij je terug. 
B-J. en J.

Bijzonder!! Ik heb al heel wat massages gehad, maar dit was echt bijzonder.....ik heb geen andere woorden.....bijzonder zalig!
Barbera