Guidance / creatieve Coaching

DE PRAKTIJK IS VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN IVM EEN WERELDREIS!

In contact komen met wat wezenlijk belangrijk voor je is.
 
Met de guidance / coaching begeleid ik je naar de antwoorden die jij zoekt. Ik ga uit van jouw eigen kracht en jouw eigen wijsheid. Alle antwoorden zitten al in jou! Door verschillende blokkades en denkspiralen kun je niet bij deze antwoorden komen. Als guide stel ik vragen en spiegel ik jouw antwoorden zodat jij in beweging komt. Het geeft je inzicht in onbewuste denkprocessen en gedragspatronen. Guidance maakt je bewust hoe je communiceert met gedrag, woorden en je lichaamstaal.
 
Elk gedrag en elke overtuiging die niet langer dienstbaar voor je is, kun je veranderen. Als je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken, ga ik graag samen met jou op zoek naar de diepere lagen, zodat het probleem wat je ondervindt, bij de oorzaak aangepakt kan worden. Dan kan er een blijvende verandering plaatsvinden.
Je eigen houding kan in ieder contact het verschil maken. Met guidance kun je alternatief gedrag in een veilige setting uitproberen.
 
Mijn kracht is tijdens een sessie een ruimte te creëren waarin een bad van onvoorwaardelijke liefde kan ontstaan. In deze ruimte kun jij ontspannen en voelen waar jouw echte authenticiteit uit bestaat en welk uniek pad jouw ziel wil bewandelen.
Een sessie kan je bevestiging geven dat het oké is wie jij bent. Dat jij jouw authentieke zelf mag laten zien. Dat je ieder gevoel mag voelen wat er is. Je mag jezelf  uitdrukken en expressie geven aan alles wat er in je leeft. Je hoeft jezelf niet te verstoppen of klein te houden. 

Wat kun je als je authentiek jezelf bent?
** Stralend jezelf zijn en door het leven gaan.
** Je leven zelf vorm geven, zoals jij het wil.
** Vrijheid ervaren.
** Jezelf gelukkig voelen.
** Krachtige keuzes maken.
** Je missie leven.


De methode en levensvragen

Hoe meer ik mij ontwikkel, hoe meer mijn stijl van guidance/coaching veranderd is. Tijdens een sessie word je in een liefdevolle omgeving uitgenodigd jezelf te openen. ALLES mag er zijn tijdens de guidance.
Deze vorm van guidance/coaching is flexibel. Ik gebruik mijn sterke intuïtie en invoelend vermogen om te weten wat er in het moment voor jou nodig is. Hierbij put ik uit mijn rijke ervaring van opleidingen en workshops op het gebied van creatief dynamisch werken, NLP, systemisch werk, visualisaties, emotioneel lichaamswerk, ademhalingstechnieken, dans, stembevrijding en massage.

Door mijn empathisch vermogen heb ik vaak een scherp inzicht in jouw situatie en kan ik je verrassende suggesties meegeven.

Wat brengt het je?
Vrij jezelf zijn
Zelfliefde
Authentiek
Zelfvertrouwen
Grenzen aangeven
Expressie geven aan wie jij bent
Je eigen stroom volgen
In balans zijn
Innerlijke rust
Zelf-acceptatie
Vertrouwen in het leven
Plezier
Levenslust
Gelukkig zijn
Sensualiteit
Voeding
Leiderschap
Eigenwaarde

Deze sessies zijn voor jou als je;
- een doorbraak wilt
- verantwoording over je eigen leven wil nemen
- rust en zelfvertrouwen wil ervaren in contact met anderen
- het gevoel hebt vast te zitten, een beklemming of probleem ervaart
- buiten je comfortzone wil gaan

Deze sessies zijn niet voor jou als je; 
- in de slachtofferrol wil blijven, klaagt of de omstandigheden de schuld blijft geven
- bang bent voor verandering
- je eigen groei niet serieus neemt
- niets hebt met meditatie, aandachtig aanwezig zijn, expressie geven aan emoties
- niets hebt met aanraking, adem- en lichaamswerk


Tarief

Intakegesprek
Investering € 25,- (incl. btw).
Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je vraag is en waar je aan wilt werken. Ook beoordelen we of we samen willen en kunnen werken.

Guidance/coaching sessie
Investering in jezelf € 60,- (incl. btw) per uur.
Guidance/coaching is ook mogelijk via Skype en e-mail.

Als de sessie binnen 24 uur van de afspraak wordt afzegd, zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

 
 

Reacties

Jouw begeleiding heeft mij gebracht waar ik nu moet zijn. Ik wist waar ik mee aan de slag moest gaan, maar niet goed hoe te beginnen. Jij hebt mij even een zet in de goede richting gegeven om er echt voor te gaan! Deze sessie helpt mij zeker verder op mijn pad. Dank je wel!
J.

Dat was een sessie van heb ik me jou daar, hij werkt nog steeds door! Je begeleiding vond ik respectvol, treffend en vol met compassie, zonder bang te zijn “dingen” te moeten mijden. Je hebt een fijne manier van aangeven waar dat jij voelt dat groei, heling en veel mogelijkheden liggen. Het effect van de sessie is dat ik meer inzicht in mezelf heb en dat ik bewust bezig ga met mezelf helemaal (met alles) te accepteren. Dank daarvoor!!
O.

Ik wilde je nog even bedanken voor alle gold nuggets van wijsheid die je gedeeld hebt. Ik voelde dat ze recht uit je hart en vrouwelijke goddess intuïtie kwamen en ik heb ze met liefde kunnen ontvangen, en ze waren RAAK. Ik voel een enorme steun, sisterhood en (zelf)vertrouwen. Hugs!
Aleydis

Dat was wel een heel intense ervaring gisteren. Ik zit er nog van bij te komen - en na te genieten. Ik kan hiermee echt verder! Dank voor de mooie sessie en jouw duidelijke en lieve begeleiding.
Gerdien

Intensieve en ook mooie sessie met creatief therapeute Leonie Poortvliet.
Nieuwe inzichten! En daardoor met meer vertrouwen de toekomst tegemoet. Dank voor de ervaring. Een absolute aanrader!
N.